Ето и моята интерпретация на рецептата:
Необходими продукти за 2 порции:
Контрафиле без кост, начукано тънко
100 г кашкавал
100 г шунка (аз я замених с бут по селски, т.е. с бекон)
черен пипер
сол
за панировката: 1 яйце, галета и брашно (аз я замених с панировка за пиле)
мазнина за пържене
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaE3uOKfvKaJsDdi0iMCaoJ2FJKEZlbMLJpQ9_8PC5_LmbNViQRn2KRWKoxOhX5LZL5m3oDkcueWXdXVsP5vSB7xZ-SKVp3r-wqTQcUg7tELExK5EVdQPeraeF6_QNLEthAvRfkdudzIo/s200/IMG_0060%D0%B0.jpg)
Начуквате филето внимателно, като започвате от средата, да стане като лист. Подправяте на вкус с черен пипер. Върху месото слагате филийка кашкавал и парче шунка (или бекон) и прегъвате на две. Първо потапяте в разбитото яйце, после в брашно, след това в галетата или избирате свой вариант на панировка, след това пържите до златисто в сгорещено олио под капак няколко минути.
Поднасяте с гарнитура по избор. По принцип киселите краставички много подхождат.
Няма коментари:
Публикуване на коментар