![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKT4eZDAyMjgfb1MVVBiCChkrgZpQNz69jX-9fbfqyLjq3ykF25MfqPwjALMkFZA9xbitZa49dpNbtzjl17HZ-aGitJSSwxpus6ahmj8IpFrSq1jtwqULCCgW1KDRBYx_uZnLq78bPn-E/s200/IMG_0024edit.jpg)
Това е рецепта за най-лесната и бърза закуска или обяд, подобна на омлет.
Загрявате олио в тиган, взимате филийка хляб и правите малка дупка в нея. Слагате филийката да се пържи, като в дупката счуквате едно яйце на очи. Обръщате, когато се изпържи от едната страна, за да се изпържи и от другата. Аз харесвам яйцето по-рохко, това е въпрос на вкус. Към пържената филийка е добре да прибавите луканка или топено сирене, ако не - само сол. Този вариант е по-вкусен от традиционното яйце на очи, според мен.
Няма коментари:
Публикуване на коментар